Κέρκυρα: Δεν είναι μυστήριο το θέμα με γιατρό που ισχυρίστηκε ότι υπέστη παράλυση λίγο μετά το εμβόλιο

File Photo To νοσηλευτικό προσωπικό εμβολιάζεται κατά προτεραιότητα ΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Γιατρός του νοσοκομείου Κέρκυρας ισχυρίστηκε ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού με παράλυση κάτω άκρων.

Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωναϊού παρουσίασε κόπωση και μυαλγίες και λίγο αργότερα υπέστη παράλυση των κάτω άκρων. Όλα αυτά απλά δεν είναι αλήθεια.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θοδωρής Βασιλακόπουλος, έβαλε στη θέση τους τα πράγματα όσον αφορά στην υπόθεση της δήθεν παράλυσης των κάτω άκρων σε γιατρό στην Κέρκυρα μετά τον εμβολιασμό του για τον κορονοϊό.

Δήλωσε:

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)».

Και πρόσθεσε: «Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια».

Τόνισε ότι οι πληροφορίες του λένε ότι «ο δημοσιογράφος που έφερε τον τρόμο για τα εμβόλια στην Ελλάδα με την κοινοποίηση του θέματος είναι από τα άτομα που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς».

Πρόκειται για το δεύτερο “περιστατικό” στην Κέρκυρα, καθώς μία νοσηλεύτρια είχε δηλώσει ότι είχε υποστεί παράλυση κάτω άκρων μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου. Αποδείχθηκε ότι δεν οφειλόταν στο εμβόλιο. Η κατάστασή της έχει παρουσιάσει στο μεταξύ βελτίωση.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Πότε θα εμβολιαστούν όσοι έχασαν το ραντεβού τους λόγω κακοκαιρίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: