Πότε θα εμβολιαστούν όσοι έχασαν το ραντεβού τους λόγω κακοκαιρίας

File Photo: Επισκέπτρια Υγείας προετοιμάζεται να εμβολιάσει πολίτη κατά της COVID-19 σε εμβολιαστικό κέντρο στον Πειραιά. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, μέσω ΚΥΠΕ




Mε SMS μήνυμα στο κινητό για την ακριβή ώρα, ημερομηνία και το εμβολιαστικό κέντρο

που θα πρέπει να προσέλθουν θα ενημερωθούν όσοι πολίτες δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν κατά του κορωναϊού την Τρίτη και την Τετάρτη λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια.  Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους δήλωσε ότι: »Την Τετάρτη εμβολιάσθηκαν 25.137 πολίτες με την προσέλευση να ξεπερνά το 89%. Έχουμε ξεπεράσει τους 600.000 εμβολιασμούς με ποσοστό κάλυψης 5,71%», σημείωσε.

Σχετικά με τους εμβολιασμούς που αναβλήθηκαν την Τρίτη εξαιτίας της κακοκαιρίας, είπε ότι ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός έκτακτης ανάγκης ώστε να μην χαθεί καμία δόση εμβολίου. Για την ηλικιακή ομάδα 60-64 τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα  Δευτέρα – Παρασκευή, στα ίδια εμβολιαστικά κέντρα του αρχικού ραντεβού. Οι πολίτες που είχαν ραντεβού στο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι, τα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα Δευτέρα-Παρασκευή με τον ίδιο τρόπο. Η τρίτη κατηγορία των 75 και άνω καθώς και άλλες κατηγορίες των οποίων αναβλήθηκαν χθες τα ραντεβού οι εμβολιασμοί θα γίνουν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Δεν χάνονται τα ραντεβού για το εμβόλιο: Πώς θα επαναπρογραμματιστούν, πώς θα ειδοποιηθούν οι πολίτες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: