Η μαρτυρία της Αθηνάς Παππά: Όταν με έδιωξαν ο Λειβαδάς μου είπε ξέρω τι γίνεται και μου έδωσε όλα τα λεφτά

Η ηθοποιός Αθηνα Παππά στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη Φωτογραφία via Mega tv




Τη δική της μαρτυρίας πρόσθεσε η ηθοποιός Αθηνά Παππά, σε όσα σκοτεινά και δυσώδη αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες για τον λαμπερό κόσμο του θεάτρου.

Μιλώντας στην εκπομή του Mega «Πάμε Δανάη!» σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Υπέστην ότι μπορεί να φανταστεί κανείς στο θέατρο. Σεξουαλική παρενόχληση, βία πάνω στη σκηνή, κακή συμπεριφορά. Κάποιοι από αυτούς που μου συμπεριφέρθηκαν έτσι έχουν πεθάνει. Αλλά τα αντιμετώπισα και τα διαχειριστικά μόνη μου» είπε και συνέχισε:

«Με έδιωξαν από θεατρική παράσταση μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα. Χωρίς να μου αιτιολογήσουν γιατί. Με υποτίμησαν και με απαξίωσαν αυτοί που με είχαν επιλέξει. Φεύγοντας από εκεί, με πήρε ο παραγωγός, ο κ. Λειβαδάς. Τον συνάντησα και με ρώτησε αν κάποιος από τους συντελεστές της παράστασης μου είπε πει να πάω μαζί του. Του είπα ότι δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο. ‘’Είσαι καλή στη δουλειά σου και καλό παιδί. Θα κρατήσω αυτούς γιατί θα μου φέρουν τα φράγκα’’ μου είπε, αλλά μου έδωσε όλα τα χρήματα που θα έπαιρνα αν έπαιζα στην παράσταση το καλοκαίρι.

Επίσης, σε ότι αφορά στις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, υπογράμμισε ότι δεν τα γνώριζε.

«Για κάποιους ανθρώπους δεν εξεπλάγην καθόλου. Αλλά το πόσο ακραία ήταν τα πράγματα δεν το φανταζόμουν. Θέλω να τους φτύσω στην μούρη αυτούς τους ανθρώπους. Να μιλήσουν όλοι άφοβα, να ξεριζωθεί το καρκίνωμα. Μπράβο σε όσους τόλμησαν να μιλήσουν. Να μη φοβούνται και όσοι δεν έχουν μιλήσει. Τώρα ήρθε η ώρα» τόνισε, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη τα θύματα.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Προκαλούν πολλαπλά σοκ οι νέες καταγγελίες: Τέσσερις οι γυναίκες που κατηγορούν τον Χαϊκάλη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: