Καταπέλτης ο Κώστας Αρζόγλου κατά Κιμούλη: Μου έκανε τη ζωή κόλαση, έφαγα αγκωνιά στην πρεμιέρα [video]

File photo: Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου μιλάει για την τραυματική εμπειρία του με τον Γιώργο Κιμούλη. Screenshot via YouTube
Ο Κώστας Αρζόγλου περιέργραψε με πλέον μελανά χρώματα τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο καταγγελιών για ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση μετά τις αποκαλύψεις της ηθοποιού Ζέτας Δούκα.

Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου μίλησε για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στον OPEN αναφερόμενος ειδικά στην εποχή που ήταν παντρεμένος με την Ελενα Ακρίτα και συνεργαζόταν στο θέατρο με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Ελενα Ακρίτα αναφερόμενη στην συνεργασία αυτή, έγραψε  σε ανάρτησή της:

«Θυμάμαι τον πρώην άντρα μου Κώστα Αρζόγλου όταν γύρισε σπίτι μετά την τελευταία παράσταση του έργου “Ζητείται τενόρος” όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Κιμούλη. Τέσσερις ολόκληρους μήνες δεν αντάλλαξαν μια – μια! – λέξη: είχαν τσακωθεί από την πρώτη πρόβα. -Κώστα, πώς αισθάνθηκες που τελειώσατε; -Σαν να έπεσε η χούντα».

Κώστας Αρζόγλου: Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια

«Ο Γιώργος μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση! Μία ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση “Ζητείται τενόρος” και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο – δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή.

Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο – που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα[Ακρίτα] – το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής» είπε ο Κώστας Αρζόγλου.

Μου έδωσε αγκωνιά

«Η αντίληψη του “Εγώ είμαι και κανείς άλλος” κυριαρχούσε πολλές φορές στον Γιώργο. Μιλήσαμε μετά από πολλά χρόνια όταν ακουσα από φίλους και γνωστούς ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ από τότε που γεννήθηκε η κόρη του», ανέφερε ο κ.Αρζόγλου

Μάλιστα, ο Κώστας Αρζόγλου είπε ότι ο Κιμούλης του έδωσε μία αγκωνιά όταν πήγε να υποκλιθεί στο κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης.

  • «Στην υπόκλιση της πρεμιέρας και ενώ κάτω ήταν πολύ σημαντικές προσωπικότητες πήγε πιο μπροστά και υποκλίθηκε μόνος του ενώ ήταν μια ομαδική δουλειά, και όταν υποκλίθηκα εγώ έφαγα αγκωνιά. Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυΐα από την ευφυΐα της ζωής».

Ο Κώστας Αρζόγλου δεν δέχτηκε καν να πάρει η παράσταση μία εβδομάδα παράταση διότι δεν άντεχε – όπως είπε- να παίξει με τον Γιώργο Κιμούλη ξανά.

Αναφορικά με το θέμα του Κώστα Σπυρόπουλου, δήλωσε ότι δεν πιστεύει στις καταγγελίες και θεωρεί ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση από πλευράς του ηθοποιού.

Με πληροφορίες από OPEN, ethnos.gr

Aκολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη από τρεις άνδρες ηθοποιούς: Είχε ανάρμοστες απαιτήσεις, υποστηρίζουν…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: