Black out στις εταιρείες courier: Ο… Άγιος Βασίλης δεν δέχεται άλλες παραγγελίες- Άντε να το πεις στα παιδιά

ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Από τις μεγαλύτερες αλυσίδες έως τους μικρότερους εμπόρους ανυπέρβλητο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών αποτελεί η αποστολή.

Οι εταιρείες courier δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη ζήτηση των γιορτινών αγορών των καταναλωτών που έχουν εκτοξευθεί λόγω του κορωναϊού.

Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι ότι τα εμπορικά καταστήματα, κυρίως φυσικά αυτά των παιχνιδιών έχουν σταματήσει προσωρινά να δέχονται παραγγελίες καθώς δεν είναι σε θέση να τις εκτελέσουν έγκαιρα, εντός δηλαδή ολίγων ημερών, ως τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Μόλις 18 ημέρες ως τα Χριστούγεννα και χωρίς να γνωρίζει κανείς αν και πότε θα ανοίξουν τα φυσικά καταστήματα δεν υπάρχει καμία σιγουριά ότι τόσο οι εταιρείες courier όσο και οι μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών αλλά ειδών ένδυσης, υπόδησης, ειδών σπιτιού, ηλεκτρονικών κ.λπ. θα μπορέσουν τελικά να ικανοποιήσουν τη ζήτηση που έχει ξεπεράσει τις δυνατότητές τους.

Επίσης, εάν δεν λυθεί το πρόβλημα αυτό είναι προφανές πως αν ανοίξουν τα καταστήματα ως τα Χριστούγεννα θα δημιουργηθούν απίστευτες σκηνές.

Hellas Journal

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Ουρές στα καταστήματα με χριστουγεννιάτικα είδη στη Θεσσαλονίκη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: