Ο Πρόεδρος Τραμπ επιτέθηκε στα μέλη των Antifa: Μίλησε για αποβράσματα της εξτρεμιστικής Αριστεράς

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Ουάσιγκτον μεταξύ οπαδών του προέδρου Τραμπ και μελών της οργάνωσης ANTIFA, στην Ουάσιγκτον. EPA, GAMAL DIAB




Τα αποβράσματα της εξτρεμιστικής Αριστεράς, των ANTIFA, εύκολα απωθήθηκαν σήμερα (χθες) από το μεγάλο πλήθος, που συμμετείχε στη διαδήλωση του MAGA.

Τα παραπάνω έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αντιδρώντας στα επεισόδια που προκλήθηκαν στην Ουάσιγκτον από οπαδούς του και μέλη της αριστερής οργάνωσης Antifa. Ένας 20χρονος μαχαιρώθηκε στη διάρκεια των επεισοδίων, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και έγιναν 20 συλλήψεις.

O κ. Τραμπ, κάποια στιγμή πέρασε κοντά από τη διαδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας, αλλά δεν σταμάτησε για να μιλήσει με τους οπαδούς. Απλά τους χαιρέτησε. Σημείωσε:

Επέστρεψαν τη νύχτα, αφού το 99% του πλήθους είχε φύγει, για να επιτεθούν σε ηλικιωμένους και οικογένειες. Η αστυνομία έφτασε εκεί, αλλά αργά. Η Δήμαρχος δεν κάνει τη δουλειά της!, έγραψε.

Σε άλλο μηνυμα στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο, ο κ. Τραμπ σημείωσε:

Τα αποβράσματα των ANTIFA έτρεξαν στους λόφους σήμερα (χθες) όταν προσπάθησαν να επιτεθούν στους ανθρώπους, που συμμετείχαν στη διαδήλωση για τον Τραμπ, επειδή αυτοί οι άνθρωποι τους απάντησαν επιθετικά. Η Antifa περίμενε μέχρι απόψε (χθες το βράδυ), όταν το 99% των διαδηλωτών είχε φύγει, για να επιτεθεί σε αθώους ανθρώπους, σε ανθρώπους MAGA. Αστυνομία της Ουάσιγκτον, ξεκινήστε – κάντε τη δουλειά σας και μην καθυστερείτε!!!

Ο κ. Τραμπ και η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου μίλησαν για χιλιάδες διαδηλωτές, που κατέκλυσαν την Ουάσιγκτον, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο αριθμός των διαδηλωτών υπολογίζεται σε μερικές χιλιάδες, οι οποίοι είχαν φτάσει από πολλά μέρη της Αμερικής. Στόχος των διαδηλωτών ήταν να στηρίξουν τις κατηγορίες του προέδρου Τραμπ, ότι στις προεδρικές εκλογές έγινε νοθεία. Αυτό ήταν το βασικό σύνθημα, ενώ ζητούσαν “τέσσερα χρόνια ακόμα” για τον σημερινό Πρόεδρο.

Σημειώνουμε ότι φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο για να πάει να παίξει γκολφ, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποδεχτεί τη νίκη του Τζο Μπάιντεν, μπόρεσε να δει πολλές εκατοντάδες ανθρώπους που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο κέντρο της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας.

Η προεδρική αυτοκινητοπομπή πέρασε μπροστά από τη Φρίντομ Πλάζα, όπου οι διαδηλωτές φώναζαν με ενθουσιασμό «Άλλα τέσσερα χρόνια» και «ΗΠΑ, ΗΠΑ». Κάποιοι από αυτούς κρατούσαν σημαίες με το σύνθημα «Τραμπ 2020» ενώ στα πλακάτ τους είχαν γράψει «Ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία» ή «Σταματήστε την κλοπή».

Την Παρασκευή ο Τραμπ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις «αυθόρμητες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα» και έγραψε στο Twitter ότι ίσως να περνούσε από τη διαδήλωση «για να πει μια καλημέρα».

Ο Τραμπ εξακολουθεί να προκαλεί αμφιβολίες για τις προθέσεις του. «Πιστεύω ότι ο χρόνος θα δείξει ποια κυβέρνηση θα έχουμε όμως, ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, ποιος ξέρει, μπορώ να σας πω ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα επιβάλει καραντίνα», δήλωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Απέτυχε η διαδήλωση: Οι χιλιάδες των οπαδών που ανέμενε ο κ. Τραμπ στην Ουάσιγκτον αποδείχθηκαν …άνθρακες!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: