Ευαγγελισμός: Το νέο ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

File Photo: O ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ




Δεν παρουσιάζει πυρετό και λαμβάνει την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, αναφέρουν τα τελευταία στοιχεία για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

O Ιερώνυμος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Ευαγγελισμού, από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, που εισήχθη προληπτικά, καθώς είχε διαγνωστεί με Covid-19.

Σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα Σάββατο, «η εξέλιξη της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών».

Μέσα στην ημέρα αναμένεται νεότερη ενημέρωση από τους γιατρούς που παρακολουθούν τον Μακαριώτατο, με τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα να αποδίδουν τη μόλυνσή του από τον νέο κορωναϊό σε γεύμα στο οποίο παρέστη τις προηγούμενες ημέρες στη Μονή Πετράκη, παρουσία 16 ατόμων, μεταξύ των οποίων υπήρχε και ένα ασυμπτωματικός φορέας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης επιβεβαίωσε την παρουσία του κ. Ιερώνυμου στο εν λόγω γεύμα, τόνισε ωστόσο ότι είχαν τηρηθεί ευλαβικά όλοι οι κανόνες και τα μέτρα προστασίας.

Με πληροφορίες από efsyn.gr

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE 

Μάχη χωρίς τέλος για τον κορωναϊό: Στην Εντατική το ΕΣΥ, επιτάξεις κλινικών, νύχτες του Αγίου Βαρθολομαίου και πάρτι αδιαφορίας…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: