Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρά ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που καταπλακώθηκαν από τοίχο

Αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από το τσουνάμι που ακολούθησε τον ισχυρό σεισμό των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στο Βαθύ της Σάμου, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR




Τραγικό είναι μέχρι τώρα το χτύπημα από τον ισχυρότατο σεισμό στη Σάμο. Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως δύο παιδιά είναι τα θύματα από τις ζημιές στο νησί.

Δύο παιδιά 17 και 15 χρόνων, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Πολιτική Προστασία, ανασύρθηκαν νεκρά, από ερείπια στο Βαθύ της Σάμου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, τα παιδιά περνούσαν από στενό δρόμο και καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή η Πολιτική Προστασία έχει αποστείλει μηνύματα μέσω του 112 προειδοποιώντας τους πολίτες να μην πλησιάζουν παλιά κτίρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλιφέρη στο realfm 97,8 που επικαλέστηκε πληροφορίες από τη ΓΓΠΠ και φορείς της Σάμου, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε μετά το χτύπημα τπυ Εγκέλαδου.

Τα δύο παιδιά, μόλις έγινε ο σεισμός, έφευγαν από το σχολείο τους στο Βαθύ της Σάμου και κάποιος τοίχος έπεσε και τα καταπλάκωσε. Εγιναν προσπάθειες απεγκλωβισμού τους αλλά τα παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά. Οι στιγμές που εκτυλίσσονται στη Σάμο είναι πραγματικά τραγικές, όπως αναφέρει και το ethnos.gr.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κ.Τ και ethnos.gr, realfm 97,8 και άλλες πηγές

Σάμος: Αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες της Hellas Journal – Λήψεις από drone αμέσως μετά τον σεισμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: