Το σουλάτσο της ντροπής: Επισκέφθηκε το Βαρώσια στα “μουγκά” ο Ερσίν Τατάρ

File photo: Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ στο κομμάτι της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου που άνοιξε στις 8/10/2020. ΚΥΠΕ-ODUL




Στις 4 το απόγευμα, ο ψευδο-«πρωθυπουργός» και υποψήφιος ψευδο-«πρόεδρος», Ερσίν Τατάρ επισκέφθηκε την περιοχή στα Βαρώσια που έχει ανοίξει στην περιφραγμένη πόλη της Αμμοχώστου.

Συνοδευόταν από την σύζυγό του, ψευδο-«υπουργούς» και ψευδο-«βουλευτές» του κόμματός του και πλήθος κόσμου που ήταν οπαδοί και φίλοι του κόμματος Εθνικής Ενότητας. Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Ερσίν Τατάρ μετέβη στην περιοχή του σημείου που άνοιξε προς την περιφραγμένη πόλη με το λεωφορείο της προεκλογικής του εσκτρατείας. Περπάτησε μέχρι το παραλιακό μέτωπο, συνοδεία των ΜΜΕ και σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του «Μπαϊράκ».

Όμως, δεν προέβη σε καμία δήλωση ούτε πριν ούτε μετά το πέρας της επίσκεψής του. Μετέβη σε εστιατόριο εκτός της περιφραγμένης πόλης, αλλά ούτε εκεί έκανε δηλώσεις και θα ακολουθήσει, όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα προεκλογικών επισκέψεων.

Το ψευδοκράτος απαγόρευσε την τελετή στα Βαρώσια: Βάζει και ωράριο για την παραλία!

Να σημειωθεί ότι με απόφασή του σήμερα το «ανώτερο εκλογικό συμβούλιο» απαγόρευσε την πραγματοποίηση τελετής ή δηλώσεις στο Βαρώσι και πέριξ αυτού.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΚΥΠΡΟ

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Χουντικής αθλιότητας βίντεο από τον αχυράνθρωπο Τατάρ για το Βαρώσι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: