Σε μονάδες και Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην Προκεχωρημένη Γραμμή ο Πετρίδης

Ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη επισκέφθηκαν Μονάδες και Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή της Λευκωσίας. ΚΥΠΕ
Ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, επισκέφθηκαν Μονάδες και Φυλάκια της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ, κατά την επίσκεψη ο Υπουργός ενημερώθηκε επί τόπου για την αποστολή και το ρόλο των φυλακίων, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη και εθνοφρουρούς που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή και να δει ιδίοις όμμασι το επιτελούμενο έργο των φυλακίων στην Προκεχωρημένη Γραμμή Άμυνας (ΠΓΑ).

Ταυτόχρονα, αναφέρεται, επιθεώρησε τις συνθήκες διαβίωσης των στρατιωτών και τα διαλαμβανόμενα μέτρα ένεκα του κορωνοϊού.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό των φυλακίων ο κ. Πετρίδης τόνισε ότι για το Υπουργείο αποτελεί προτεραιότητα η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της επιτήρησης της Προκεχωρημένης Γραμμής Άμυνας (ΠΓΑ).

Οι επισκέψεις του κ. Πετρίδη εντάσσονται στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων – επιθεωρήσεων σε ολόκληρη την ΠΓΑ καθώς και σε άλλες μονάδες εσωτερικού της Εθνικής Φρουράς, καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΑΓΚ
Λευκωσία, Κύπρος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΚΥΠΡΟ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ασήκωτο το βάρος των ευθυνών μου, λέει ο νέος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal