Πλήρης συμπαράσταση σε Μακρόν από Σακελλαροπούλου: Μη ανεκτή η ακραία τουρκική ρητορική

H πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολουθεί την επίσημη δοξολογία στο ναό του Αγίου Δημητρίου, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον τριπλό εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του Έπους του ’40, που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου 2020. ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ




Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Πολιούχου και της Απελευθέρωσης της πόλης αλλά και για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου,  κατά την αντιφώνηση της σήμερα το μεσημέρι, στο γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την πλήρη συμπαράσταση της στον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, για την ακραία ρητορική επίθεση που δέχτηκε από τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Η κ.Σακελλαροπούλου δήλωσε την πλήρη συμπαράσταση στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν απέναντι στην ακραία ρητορική επίθεση που δέχτηκε από τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και παρατήρησε:

«Η ακραία τουρκική ρητορική των τελευταίων ημερών, η οποία τροφοδοτεί τον θρησκευτικό φανατισμό και τη μισαλλοδοξία, στο όνομα μιας “σύγκρουσης των πολιτισμών”, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας στον Πρόεδρο Μακρόν και την αταλάντευτη προσήλωσή μας στην υπεράσπιση των κοινών ευρωπαϊκών μας αξιών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Δένδιας προς Λαβρόφ: Γραφείο ταξιδίων για τζιχαντιστές η Τουρκία, αποσταθεροποιητικός παράγοντας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: