Δεν άνοιξε ακόμη το Βαρώσι, ίσως πάει για αργότερα η χυδαία φιέστα – Εικόνες αποκάλυψης στην περίκλειστη πόλη

File Photo: Στη σκιά της αθλιότητας με το “άνοιγμα” προς το παραλιακό μέτωπο της περόκλειστης πόλης της Αμμοχώστου στα Κατεχόμενα στήνουν τη σημερινή πρόκληση. ΚΥΠΕ/O.ASIK




Δεν έχει επιτραπεί ακόμα η είσοδος στο σημείο διέλευσης στην περιφραγμένη πόλη των Βαρωσίων όπως είχε ανακοινωθεί ότι επρόκειτο να γίνει στις 11, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα πως η ώρα έχει αλλάξει για τις 16.00.

Ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση πέραν του tweet που ο Ερσίν Τατάρ είχε κάνει νωρίτερα και αναφερόταν στις 16.00.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, αυτή την ώρα μπροστά από το σημείο υπάρχουν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, δημοσιογράφοι ε/κ και τ/κ ΜΜΕ, καθώς και ξένων μέσων ενημέρωσης, αλλά όχι πλήθος κόσμου.

Ανοίγει η δίοδος προς το παραλιακό μέτωπο της περόκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. Δημιουργήθηκε σημείο διέλευσης.

Μικρός αριθμός πολιτών βρίσκεται εκεί, ενώ κάποιοι περνάνε και στέκονται για λίγο να ρωτήσουν μόνο αν άνοιξε το σημείο.

Στην είσοδο ή σημείο ελέγχου δεν υπάρχουν στρατιωτικοί αλλά άνδρες με πολιτικά και το κουβούκλιο που έχει τοποθετηθεί δίπλα από την συρόμενη σιδερένια πύλη, δεν έχει κάποιο άτομο μέσα.

Την ίδια στιγμή, τουρκικά μέσα μεταδίδουν φωτογραφίες από την περίκλειστη πόλη που είναι πραγματικά συνταρακτικές, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της καταστροφής που επέφεραν τα παρεπόμενα της παράνομης τουρκικής εισβολής και κατοχής. Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΚΥΠΡΟΣ

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Κύπρος, Λευκωσία

Ολοκληρώνουν το έγκλημα: Παρά την παγκόσμια καταδίκη ανοίγουν την παραλία στο Βαρώσι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: