Η νέα δομή Ενόπλων Δυνάμεων στο επίκεντρο της επιτροπής άμυνας της Βουλής

O υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος χαιρετίζει τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη. photo: ΥΠΕΘΑ




Για τη νέα δομή και το βασικό σχέδιο διάταξης των Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωσε σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος  Παναγιωτόπουλος τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμύνης & Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας».

Στιγμιότυπο από την σημερινή ενημέρωση της επιτροπής άμυνας της Βουλής από τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο. photo: ΥΠΕΘΑ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος τοποθετήθηκε για τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων και αναφέρθηκε στην ουσία της αναδιοργάνωσης.

Στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμύνης & Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία διήρκεσε δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά, προήδρευσε ο κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή θα συγκληθεί εκ νέου στις 18:00’ στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Διατύπωση γνώμης από τα μέλη της Επιτροπής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, σε συνδυασμό με το άρθρο 72 του Ν.3883/2010, σχετικώς με τη νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων».

Στην συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμύνης & Εξωτερικών Υποθέσεων   συμμετείχαν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΜΥΝΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τα Rafale στο μικροσκόπιο του Κλάδου Υποστήριξης της Π.Α.: Αναμένονται υπογραφές πριν τα τέλη του 2020

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: