Γιατί “χάθηκε” απ’ τις οθόνες μας ο Σωτήρης Τσιόδρας; Διαφωνίες και υπερεργασία…

File photo: The danger of death from COVID-19 drops by 91 percent for fully vaccinated people of all ages, Professor Tsiodras added. ANA – MPA/PM’S PRESS OFFICE/DIMITRIS PAPAMITSOS




Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας που κράτησε καθηλωμένους τους πολίτες για πάνω από δύο μήνες στη διάρκεια του lockdown, με τις καθημερινές ενημερώσεις του, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα,  εδώ και μήνες εμφανίζεται σπανίως στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η τελευταία εμφάνιση του διάσημου διεθνώς πλέον λοιμωξιολόγου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου σε ημερήσια ενημέρωση στο πλευρό του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star η επίσημη εξήγηση από την κυβέρνηση είναι πως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ότι βρίσκεται διαρκώς στο Υπουργείο Υγείας με τον Βασίλη Κικίλια και χθες πήγε στο Άγιο Όρος και πως σε κάθε περίπτωση είναι ενεργός στα καθήκοντά του.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, στην πραγματικότητα ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του.

Η πρώτη ήταν  για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών, για τα οποία επέμενε το όριο μαθητών ανά τάξη να είναι 15 μαθητές.

Η δεύτερη φορά για την πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%.

Σύμφωνα με τον Star δεν υπήρξαν οικονομικοί λόγοι πίσω από τις διαφωνίες του, ενώ επίσης δεν δείχνει καμία διάθεση να ασχοληθεί με την πολιτική.

Με πληροφορίες από Star

Διαβάστε όλα τα ΣΧΟΛΙΑ – ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Κύρια Μέρκελ δώστε λίγη σημασία στους πρέσβεις σας: Και αν ο Ταγίπ Ερντογάν …εξαντληθεί;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: