Δάσκαλε που δίδασκες… Ο Χαρδαλιάς ασπάζεται χέρι ιερέα χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης

Ο κ. Χαρδαλιάς μετά το πέρας της επιχείρησης διάσωσης και μεταφοράς εγκλωβισμένων από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας πλησίασε έναν ιερέα και του φίλησε το χέρι, χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας. photo via video skai
Μόλις την προηγούμενη Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς «κάρφωνε» τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Γιώργο Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

Ωστόσο, όπως γράφει το ethnos.gr, το πρωί της Τρίτης ο ίδιος μετά το πέρας της επιχείρησης διάσωσης και μεταφοράς εγκλωβισμένων από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας πλησίασε έναν ιερέα και του φίλησε το χέρι, χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας την προηγούμενη Παρασκευή κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την εξέλιξη του κορονοϊού κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργου Κουμουτσάκου να λάβει τη θεία κοινωνία χωρίς να τηρήσει τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε χαρακτηριστικά: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου. «Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα», συνέχισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

«Μετά τη λίστα Πέτσα και λίστα ΣΥΡΙΖΑ;»: Το ερώτημα που διατυπώνει το tvxs

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal