Τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες: Στα 252 πλέον τα θύματα από τον κορωναϊό στη χώρα

File Photo: Tο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης Photo via Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»




Στα ύψη η ανησυχία για την πορεία της πανδημίας στη χώρα. Το σημερινό πρωινό καταγράφεται ως ένα από τα πλέον τραγικά, αφού μέσα σε λίγες ώρες καταγράφηκαν τρεις θάνατοι.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 252 στην επικράτεια.

Πριν από λίγη ώρα κι όπως αναφέρει το ethnos.gr , τη μάχη για τη ζωή έχασε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη ένας άντρας 87 ετών.

Παράλληλα οι εκτιμήσεις των ειδικών για τον αριθμό των κρουσμάτων προκαλούν δέος -ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-, αφού κάνουν λόγο ακόμη και για 700 κρούσματα ημερησίως.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στους 251 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την πανδημία του κορωναϊού στη χώρα μας αφού
σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως άκομη ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, κι όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του enikos.gr, ένας 90χρονος με κορωνοϊό, που είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, κατέληξε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ethnos.gr o εκλιπών ήταν τρόφιμος του γηροκομείου «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι και έπασχε από άνοια, στεφανιαία νόσο και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

Σημειώνεται, επίσης σήμερα το πρωί είχε χάσει τη μάχη μια ακόμη ηλικιωμένη -ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ- και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Οι θάνατοι των τελευταίων ημερών, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, προκαλούν ανησυχία στα επιτελεία του υπουργείου Υγείας και ειδικά στο Εργασίας που έχει και την αρμοδιότητα για τη λειτουργία των γηροκομείων και δομών πρόνοιας, αναφορικά με τα μέτρα για τον κορωναϊό.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από enikos.gr και ethnos.gr και άλλες πηγές

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Κέρκυρα: Τούρκος επιβάτης σε κατάσταση αμόκ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: