Συναγερμός για τα 14 κρούσματα σε εταιρία μετάλλου της δυτικής Θεσσαλονίκης

File Photo: Of the total number of new cases, 114 were detected at a food processing factory in the Pella region, northern Greece, and 21 were identified at entry points to the country. Photo via @amna_news




Στο κόκκινο και πάλι ο συναγερμός για τον κορωναϊό στη Θεσσαλονίκη καθώς έγινε γνωστό πως εντοπίστηκαν 14 νέα κρούσματα σε εταιρία μετάλλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του grtimes.gr o συναγερμός σήμανε στη δυτική Θεσσαλονίκη και αφορά σε εταιρία από τον κλάδο του μετάλλου, που έχει την έδρα της σε περιοχή του δήμου Δέλτα.

Όπως εαναφλερεται στο εν λόγω δημοσίευμα οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14 εργαζόμενους στην εν λόγω επιχείρηση και πως βρέθηκαν θετικοί στον covid-19, ενώ ήδη από χτες κλιμάκια του ΕΟΔΥ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους υπευθύνους της εταιρίας προκειμένου να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ανάλογες περιπτώσεις. Σύμφωνα με το grtimes ήδη οι χώροι της εταιρείας απολυμαίνονται, ενώ αναμένονται οι περαιτέρω οδηγίες από τον ΕΟΔΥ όσον αφορά στο προσωπικό, την ιχνηλάτηση των επαφών τους, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας τμημάτων της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι εργαζόμενοι οι οποίοι επέστρεψαν από την καλοκαιρινή άδειά τους υποβλήθηκαν προληπτικά, με πρωτοβουλία της εταιρίας, σε τεστ για τον κορωνοϊό. Οι πρώτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για 12 θετικούς εργαζόμενους και δύο άτομα που συνδέονται με αυτούς (και εντοπίστηκαν κατά την ιχνηλάτηση), ενώ το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν ήταν αρνητικό και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα και τρίτου τεστ, ενώ δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από grtimes.gr

Αύριο “κληρώνει” για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία: Τα σενάρια, η ανησυχία και ο… μακρινός Δεκέμβρης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: