Ματαιώνονται οι συναυλίες του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου: Κανονικά οι θεατρικές παραστάσεις

File photo via [email protected]
Ματαιώνονται όλες οι μουσικές εκδηλώσεις του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωναϊού.

Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου ανακοίνωσε ότι ματαιώνονται οι συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα στις 17 Αυγούστου και του Μουσικού Σχολείου στις 9 Σεπτεμβρίου ωστόσο οι εναπομένουσες θεατρικές παραστάσεις του υπόλοιπου προγράμματος του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Οτιδήποτε νεότερο καθώς και ο τρόπος επιστροφής των εισιτηρίων θα γίνουν σύντομα γνωστά με νέα ανακοίνωση σε συνεννόηση με την διοργανώτρια εταιρία και το φεστιβάλ Ολύμπου.

Σε ό,τι αφορά την συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ο Οργανισμός υπογραμμίζει ότι διοίκηση, παραγωγή, συνεργάτες και μεγάλος αριθμός εθελοντών καθώς και η ομάδα προστασίας της εταιρείας, μερίμνησαν και κατάφεραν απόλυτα την καθόλα επιτυχή ολοκλήρωση της συναυλίας.

Σε κάθε περίπτωση τονίζει ότι «από την προετοιμασία και έναρξη του φετινού φεστιβάλ και ίσαμε με το σήμερα, ο Οργανισμός σε κάθε επιλογή, πρωτοβουλία και εκδήλωση τήρησε και τηρεί απαρέγκλιτα τα όποια αναγκαία και επιβεβλημένα μέτρα προετοιμασίας του κοινού και των καλλιτεχνών, όπως αυτά προβλέπονται και επιβάλλονται από την πολιτεία».

Με αφορμή, άλλωστε, σχετικά δημοσιεύματα, ο Οργανισμός αναφέρει: «Μεμονωμένα σχόλια και φωτογραφικές αποτυπώσεις που προσδίδουν διαφορετική εικόνα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ανάξια περαιτέρω σχολιασμού».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Προειδοποίηση UNESCO: 640 ιστορικά κτίρια υπό κατάρρευση στη Βηρυτό λόγω της έκρηξης

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal