Δύο μάσκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς στα σχολεία, ξεκαθάρισε η Σοφία Ζαχαράκη

File Photo: H υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων αρμοδία για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής Σοφία Ζαχαράκη συμμετέχει σε συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής , Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας




Δύο υφασμάτινες μάσκες σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό και όχι τρεις ή τέσσερις, όπως γνωρίζαμε έως σήμερα, θα δίνονται ξεκαθάρισε η Σοφία Ζαχαράκη.

Η υφυπουργός Παιδείας, σύμφωνα με το ethnos.gr απάντησε σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα των ημερών καλεσμένη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPENTV αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων, σημειώνοντας πως θα δίνονται Δύο υφασμάτινες μάσκες σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό και όχι τρεις ή τέσσερις, όπως γνωρίζαμε έως σήμερα.

Παράλληλα, η κυρία Ζαχαράκη δήλωσε πως θα υπάρχουν αντισηπτικά σε κάθε τάξη και πως το υπουργείο θα εφαρμόσει τα μέτρα που υποδεικνύονται από τους επιστήμονες για τον κορωναϊό. Η υφυπουργός τόνισε ότι η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία είναι σημαντική και ότι γίνεται προσπάθεια να διασφαλιστεί η κανονικότητα στις σχολικές συνθήκες ενώ μέχρι στιγμής η ημερομηνία έναρξης των σχολείων είναι η 7η Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στις περιπτώσεις γονέων που δεν θέλουν τα παιδιά τους να φορούν μάσκα στην τάξη, η υφυπουργός ήταν ξεκάθαρη πως οι κανόνες θα ισχύσουν για όλους.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από ethnos.gr και openTV

Επιδημιολογική πίεση στη Β. Ελλάδα, επιλογή Μητσοτάκη ο Μαγιορκίνης, λέει ο Κικίλιας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: