Αδιάντροπη απειλή από τον εκπρόσωπο του Ερντογάν εναντίον του Τζο Μπάιντεν: Θα πληρώσετε το τίμημα…

File Photo: Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, με τις απαραίτητες τουρκικές σημαίες ως …ντεκόρ. Πηγή: Τουρκική Προεδρία




“Η ανάλυση της Τουρκίας από τον Τζο Μπάιντεν βασίζεται σε καθαρή άγνοια, αλαζονεία και υποκρισία”, δηλώνει ο εκπρόσωπος της Τουρκικής Πρόεδριας, Ιμπραίμ Καλίν, με ανάρτηση του στο Twitter.

Ο ισλαμο-εθνικιστής Καλίν, απειλεί τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και νυν υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος, ότι θα πληρώσει το τίμημα, επειδή προφανώς είπε τη γνώμη του, σε βίντεο που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες και είχε μαγνητοσκοπηθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

Γράφει σχετικά:

“Οι ημέρες που δίνατε παραγγελίες στην Τουρκία έχουν τελειώσει. Αλλά αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε (εννοεί αν η κατοχική δύναμη δέχεται εντολές), προσπαθείστε (be our guest). Θα πληρώσετε το τίμημα”, απειλεί αδιάντροπα τον Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το βίντεο ο Τζο Μπάιντεν υποστηρίζει πως πρέπει οι ΗΠΑ να υποστηρίξουν τις δυνάμεις που είναι ενάντια στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα ξεκαθαρίζει πως αυτό πρέπει αν γίνει με εκλογές κι όχι με πραξικόπήμα.

Επίσης ο Τζο Μπάιντεν λέει, μεταξύ άλλων, ότι ανησυχεί για την κατάσταση στην Τουρκία, καθώς ο Ερντογάν είναι αυταρχικός. Αναφέρει ότι θα πρέπει να απομονωθεί ο Τούρκος πρόεδρος ειδικά σε ό,τι αφορά την Ανατολική Μεσόγειο, το πετρέλαιο και άλλα ζητήματα στην περιοχή.

Τους αναστάτωσε το βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν: Βγήκαν στο σεργιάνι στο twitter οι Τούρκοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: