Τους αναστάτωσε το βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν: Βγήκαν στο σεργιάνι στο twitter οι Τούρκοι

Στιγμιότυπο από το σημερινό ρεπορτάζ του opentv με το βίντεο του υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις των Τούρκων. Photo via OpenTv




Γενεές δεκατέσσερις περνά η τουρκική προπαγάνδα τον Τζο Μπάιντεν μετά το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει το γύρο του κόσμου με δηλώσεις του υποψήφιου Αμερικανού Προέδρου.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του opentv η Αλεξία Τασούλη το βίντεο με τον υποφήφιο πρόεδρο των Δημοκρατικών των ΗΠΑ έχει κάνει μεγάλη εντύπωση με τη σημερινή δημοσιοποίηση και αναφέρεται σε συνέντευξη που δόθηκε προ μηνών.

Σύμφωνα με αυτό ο Τζο Μπάιντεν υποστηρίζει πως πρέπει οι ΗΠΑ να υποστηρίξουν τις δυνάμεις που είναι ενάντια στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα ξεκαθαρίζει πως αυτό πρέπει αν γίνει με εκλογές κι όχι με πραξικόπήμα.

Επίσης ο Τζο Μπάιντεν λέει, μεταξύ άλλων, ότι ανησυχεί για την κατάσταση στην Τουρκία, καθώς ο Ερντογάν είναι αυταρχικός. Αναφέρει ότι θα πρέπει να απομονωθεί ο Τούρκος πρόεδρος ειδικά σε ό,τι αφορά την Ανατολική Μεσόγειο, το πετρέλαιο και άλλα ζητήματα στην περιοχή.

Από την ώρα πάντως που έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του υποφηφίου των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι με με αναρτήσεις κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα προεξάρχοντος του twitter, με επιθετικά σχόλια, υβριστικά εν πολλοίς.

Σημειώνεται πως οι αντιδράσεις που έρχονται από την Άγκυρα είναι οργισμένες, ενώ σύμβουλος του Τούρκου προέδρου κάνει λόγο για απαράδεκτες δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον ΚΟΣΜΟ

HJ και με πληροφορίες από opentv και άλλες πηγές

Άρθρο – χαστούκι από τους Times του Λονδίνου για τον Σουλτάνο: Ζητούν παρέμβαση του ΝΑΤΟ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: