Θα εορτάσουν την επιστροφή της Δημοκρατίας ενώ ο Ερντογάν στέλενει τα πολεμικά του στο Αιγαίο!

FILE PHOTO: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Δ) συνομιλεί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (Α) κατά την διάρκεια της συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Έχουμε πολιτικούς όνομα και πράγμα. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο… Ο κόσμος καίγεται κυριολεκτικά, ο Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται για το “θερμό επεισόδιο” και αυτοί θα εορτάσουν(!) την επιστροφή της Δημοκρατίας, με μεγάλη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Και μου την σπάει όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, το γεγονός ότι η αποκατάσταση της Δημοκρατίας συνέβη λόγω της τραγωδίας της Κύπρου, την οποία πρόδωσε η ελληνική χούντα. Και οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες “σκοτώνονται” για μία προσκληση για να λάβουν μέρος στο πανηγύρι.

Τολμώ να υποστηρίξω ότι αν δεν είχε προδοθεί η Κύπρος, η Δημοκρατία θα αργούσε πολύνα …επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διαβάζω στο μπλόγκ enimerosi24 ότι  η νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τουςν προσκεκλημένους της να φοράνε βαδύχρωμο ένδυμα. Άλλο πάλι και ετούτο…

Γράφει σχετικά:

Για να περάσεις την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου στη Βασιλέως Γεωργίου Β’2 πρέπει να έχεις αυτήν την πρόσκληση (φωτογραφία) με το όνομα σου επάνω.

Ο κάτοχος της πρόσκλησης με το ελληνικό εθνόσημο στο κέντρο που έστειλε προσωπικά η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπουλου – αποφεύγει το Αικατερίνη, σε περίπου 500 παραλήπτες, ενημερώνεται οτι θα τον υποδεχθεί (στο αριστούργημα του Τσίλλερ χτίστηκε δεκαετία του 1890) στις 20:00 την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020.

Η είσοδος πρώτη φορά φέτος θα είναι από την Ηρώδου Αττικού. Σημαντική όμως υπόδειξη στην κάτω αριστερή πλευρά της πρόσκλησης που ιδιοχείρως αποτυπώνεται το ονοματεπώνυμο του προσκεκλημένου, με την ένδειξη “Ένδυμα”, δηλαδή το γνωστό dress code, η σύσταση “βαθύχρωμο”.

Σκούρα ρούχα για τις κυρίες και τους κυρίους προτείνει για την περίσταση η προεδρία της Δημοκρατίας και αδημονούμε για τους ανυπάκοους!

Εκτενές ρεπορτάζ στη Σακελλαροπούλου από το γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: