Μάχες των πυροσβεστών στα μέτωπα στον Πύργο Ηλιείας και στις Κεραμειές Κεφαλονιάς [videos]

File Photo: Το πρωί ενισχύθηκαν οι δυνάμεις από αέρος και συνδράμουν τα πεζοπόρα τμήματα που επιχειρούν από τη νύχτα, καθώς η πυρκαγιά είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή. Photo via amna_news




Νέες μάχες Πυροσβεστικής σε δύο μεγάλα μέτωπα που χτύπησε η πύρινη λαίλαπα: στον Πύργο Ηλείας και στις Κεραμειές Κεφαλονιάς.

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ωλένη του Πύργου Ηλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, ενώ δεν απειλείται, τουλάχιστον αυτή την ώρα, κατοικημένη περιοχή. Σημειώνεται, ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 25 πυροσβέστες, με 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 2 καναντέρ, ενώ εάν χρειαστεί θα ενισχυθούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Συναγερμός σήμανε, σύμφωνα με το ethnos.gr στην Πυροσβεστική για φωτιά που καίει σε δασική έκταση στη Δημοτική Ενότητα Ωλένης, στον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες, εννέα οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη.

https://www.facebook.com/watch/?v=1375280929527791

 

Φωτιά είναι σε εξέλιξη και σε δασική έκταση στην περιοχή Κεραμειές Κεφαλονιάς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες, έξι οχήματα, 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας και ΟΤΑ. Πάντως σύμφωνα με το kefaloniapress.gr η φωτιά στον Σιναπιά προβληματίζει.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=2432538720301820

 

 

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ethnos.gr και kefaloniapress.gr
Αθήνα, Ελλάδα

Πυροτεχνουργοί και ειδικοί της ΕΛΑΣ “σήκωσαν” τη χειροβομβίδα στο Κερατσίνι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: