Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση 1,1 εκατ. ευρώ για το τροχαίο με τον Παντελίδη

file photo: Φίλοι του Παντελή Παντελίδη, μεταφέρουν τη σορό του από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα,το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, στη Νέα Ιωνία. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ




Αγωγή 70 σελίδων κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρείας, στην οποία ο Παντελής Παντελίδης είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητο του, ζητώντας 1,164.137 εκατομμύρια ευρώ

ως ηθική και οικονομική αποζημίωση για το τροχαίο δυστύχημα, στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Όπως είναι γνωστό, η νεαρή γυναίκα καθόταν στο πίσω κάθισμα του τζιπ, που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», η Μίνα Αρναούτη ζητεί: 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια αν δεν είχε τραυματιστεί (εργαζόταν από τα 17 της κυρίως ως σερβιτόρα – μπαργούμαν), 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά έξοδα για νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Εφόσον δικαιωθεί, η Μίνα Αρναούτη θα αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρεία. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της ασφαλιστικής αν θα ζητήσει το ποσό από τους κληρονόμους, δηλαδή την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, λόγω υπαιτιότητας του οδηγού.

Η νεαρή γυναίκα επισημαίνει ότι νοσηλεύτηκε συνολικά για 189 ημέρες και υποβλήθηκε σε 16 χειρουργικές επεμβάσεις. Έπειτα από περίπου 40 ημέρες στη ΜΕΘ, όταν ξύπνησε: «Δεν με αναγνώριζα στον καθρέφτη. Ήμουν ένα κουβάρι από κόκαλα, σίδερα και σωληνάκια, παντελώς αδύναμη, ανίκανη για την παραμικρή κίνηση. Μετά την αφαίρεση της τραχειοστομίας δεν έβγαινε η φωνή μου, η οποία επανήλθε σταδιακά μετά από δύο εβδομάδες».

HJ με πληροφορίες από εφημερίδα Real News και ethnos.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

“Προξενήτρα” πίσω απ’ τις κάμερες η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ετοιμάζει εκπομπή γνωριμιών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: