Ένας χρόνος Νέα Δημοκρατία, όλα ανάποδα: Το σκωπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ [video]

Ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το διάλογο Μιωνή-Παππά, αλλά και τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα, συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 7 Ιουλίου), η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Photo via Twitter, ΣΥΡΙΖΑ @syriza_gr




Σποτ με τίτλο «Ένας χρόνος Νέα Δημοκρατία, όλα ανάποδα», με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας κριτική κυρίως στο μέτωπο της οικονομίας και την ανεργίας.

Το σποτ έχει τη μορφή δελτίου ειδήσεων με την πρωταγωνίστρια να σχολιάζει μεταξύ άλλων δεκτικά πως με τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η χώρα επέστρεψε στην κανονικότητα, όπως φαίνεται και από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

«Ύστερα από 12 συνεχόμενα τρίμηνα αναιμικής ανάπτυξης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, περάσαμε επιτέλους σε μια θετική για το μέλλον της χώρας μας ύφεση», σημειώνει χαρακτρηριστικά.

«Παράλληλα, χιλιάδες πολίτες ξεκουράζονται, καθώς φέτος είχαν τη δυνατότητα να εργαστούν 260.000 άνθρωποι λιγότεροι από πέρσι. Χιλιάδες πολίτες ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, ύστερα από τη μείωση του μισθού τους κατά 20%. 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχοι απαλλάχτηκαν από το βάρος της 13ης σύνταξης», προσθέτει η πρωταγωνίστρια.

Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Στο μεταξύ, ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το διάλογο Μιωνή-Παππά, αλλά και τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα, συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 7 Ιουλίου), η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, εξίσου και η εισηγητική ομιλία του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ανάμεσα στα θέματα που αναμένεται να επικεντρωθεί ο κ. Τσίπρας περιλαμβάνονται η χρηματοδότηση της λίστας των ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι», η οικονομία, η κατάσταση στον τουρισμό, αλλά και το επικείμενο νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις. Επιπλέον, θεωρείται βέβαιη η αναφορά στο πεδίο των ελληνοτουρκικών, όπου ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμάται ότι θα κρατήσει στάση συναίνεσης.

Δείτε το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Ένας χρόνος κυβέρνηση Μητσοτάκη: Παίρνει καλούς βαθμούς, αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά [Handelsblatt]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: