Αγοράζει διαφημιστικό τηλεοπτικό χρόνο μαμούθ ο Τραμπ για εκστρατεία επανεκλογής του

File photo: Ο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με την Πρώτη Κυρία στον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας, 4ης Ιουλίου, στον Λευκό Οίκο. EPA/Chris Kleponis / POOL
H προεκλογική εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ κάποτε σκόπευε στην επέκταση της επιρροής του σε αμερικανικές Πολιτείες στις οποίες κυριαρχούσαν οι Δημοκρατικοί, όπως, η Μινεσότα, η Νεβάδα, το Νέο Μεξικό και το Νιου Χάμσαϊρ.

Σήμερα, η νίκη των Ρεπουμπλικάνων τουλάχιστον σε μερικές από τις Πολιτείες αυτές, έχει εξελιχθεί σε ζήτημα πολιτικής επιβίωσης, σχολιάζει το POLITICO.

Πολιτείες, τις οποίες υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ έλεγαν πως μπορούν να έχουν την πολυτέλεια να κυνηγήσουν, δεν θεωρείται πλέον ότι μπορεί να προσφέρουν ενίσχυση στο ποσοστό ψήφων υπέρ του Αμερικανού προέδρου, αλλά μάλλον απαραίτητες για να παραμείνει στην επιφάνεια, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές που βρίσκονται κοντά ή εμπλέκονται στην εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ.

Το πιο ενδεικτικό σημάδι της αμυντικής στάσης που τηρεί η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ είναι οι πρόσφατες αγορές μαμούθ τηλεοπτικών διαφημίσεων, καθώς ξοδεύονται μεγάλα ποσά με στόχο τη διατήρηση Πολιτειών στις οποίες ο Τραμπ είχε κερδίσει το 2016.

Η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ υποστηρίζει επίσης, ότι ο Τζο Μπάιντεν, υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, αντιμετωπίζει έλλειψη ενθουσιασμού μεταξύ των οπαδών του.

Επίσης, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι ο πρόεδρος Τραμπ βρίσκεται σε παναμερικανικό επίπεδο πίσω από τον Μπάιντεν, είναι περισσότερο αντιμετωπίσιμα στις κρίσιμες Πολιτείες, σύμφωνα με την άποψη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, καθώς τα δικά της δεδομένα, δεν συμφωνούν με αυτά των εσωτερικών δημοσκοπήσεων των Ρεπουμπλικάνων.

Με πληροφορίες από  POLITICO μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΜΕΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Δεν το βάζει κάτω ο Τραμπ: Νέα προεκλογική συγκέντρωση, αυτή τη φορά σε ανοικτό χώρο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal