Καμία πολιτική σκοπιμότητα, απαντά ο Πέτσας στον ΣΥΡΙΖΑ για λίστα ΜΜΕ και Φουρθιώτη

File Photo: Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας , μιλά κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης . ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




“Πρώτη φορά θέτει τέτοιο θέμα η αξιωματική αντιπολίτευση, προφανώς ενδιαφέρεται για μια συγκεκριμένη εφημερίδα”, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ερωτηθείς κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για την υπόθεση της λίστας πληρωμών σε ΜΜΕ, ανάμεσά τους το blog του Μένιου Φουρθιώτη για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ νωρίτερα είχε ζητήσει την παραίτησή του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θίγει κυρίως τρία θέματα. Το πρώτο είναι αντιφατικό είπε προσέθεσε. «Δεν μπορεί να μιλάει για εκβιασμό και ταυτόχρονα για πάρτι ημετέρων. Πάρτι ημετέρων με 1.432 μέσα ενημέρωσης δεν υπάρχει». Το δεύτερο θέμα είπε ότι είναι πως η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρεται στο mega.gr ενώ πρόκειται για το mega88.gr ενώ για το τρίτο ο κ. Πέτσας μίλησε για σαφή εναγκαλισμό με συγκεκριμένη εφημερίδα.

Σημείωσε ότι μεταξύ των κριτηρίων για την κατανομή της καμπάνιας στα μέσα ήταν η διαφύλαξη από τη σύγχυση και να μην μετέχουν σε αναπαραγωγή fake news. «Πολλές εφημερίδες, όπως η Αυγή, ο Ριζοσπάστης, η Εφημερίδα των Συντακτών και άλλα μέσα συμμετείχαν στην καμπάνια. Θα ρωτήσω εγώ αν μπορεί να συμμετέχει στην καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” εφημερίδα που χαρακτηρίζει το σλόγκαν ως “Μένουμε Ταπί” και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό ως κοροδοϊό», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Φουρθιώτη: Ο Πέτσας να δημοσιοποιήσει το ποσό και να παραιτηθεί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: