Το Ισραήλ διαψεύδει ότι προτίθεται να υπογράψει οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών με την Τουρκία: Ψέμα…

File Photo: Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης υποδέχεται τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Benjamin Netanyahu, στη Λευκωσία. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Η ισραηλινή πρεσβεία στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ υπάρχει δόση αλήθειας στις αναφορές των τουρκικών μέσων ενημέρωσης ότι το Εβραϊκό Κράτος θα υπογράψει συμφωνία με την Τουρκία για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών με την κατοχική δύναμη στο πρότυπο του παράνομου μνημονίου με τη Λιβύη.

Πρόκειται για άθλια ψέματα που κυκλοφόρησαν οι Τούρκοι για να σπείρουν κενά δαιμόνια στη συνεργασία του Ισραήλ με την Ελλάδα και την Κύπρο. Σ’ αυτές τις δήθεν “αποκαλύψεις” πρωτοστατούν τα ΜΜΕ της οικογένειας του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, γαμπρού του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Επρόκειτο για μία ακόμη άθλια τουρκική προπαγάνδα που δυστυχώς πίστεψαν και μερικοί στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Σημειώνουμε ότι το Ισραήλ έχει συνεχείς επαφές με την Αθήνα και τη Λευκωσία.

Αξλιζει επίσης να σημειωθεί το ψευδέστατο δημοσίευμα της ισλαμιστικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ ότι δήθεν η Γαλλία δεν κατάφερε να πείσει την Ιταλία και το Ισραήλ να υπογράψουν την κοινή διακήρυξη της πενταμερούς.

Άθλιο προβοκατόρικο δημοσίευμα από την Τουρκία: Για να μειώσει την επιτυχία της Πενταμερούς για ΑΟΖ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: