Με άλλα ασχολούνται στην Κίνα: Ενισχύουν τις προσπάθειες για τη σταθεροποίηση του εξωτερικού εμπορίου και των επενδύσεων

Συνεδριάζει στο Πεκίνο το δεύτερο Εθνικό Κογκρέσο του Λαού, στο οποίο συμμετέχουν στελέχη φορώντας μάσκες. EPA, ROMAN PILIPEY / POOL




Το Πεκίνο θα ενισχύσει τις προσπάθειες του για τη σταθεροποίηση του εξωτερικού εμπορίου και των επενδύσεων, καθώς η πανδημία COVID-19 έπληξε σοβαρά την παγκόσμια οικονομία, όπως δήλωσε ο υπουργός Εμπορίου Ζονγκ Σανστη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Η Κίνα θα εργαστεί για την κινητοποίηση των επιχειρήσεων εξωτερικού εμπορίου, αλλά και για την περαιτέρω βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, όπως δήλωσε ο ίδιος υπουργός, στο περιθώριο της εθνικής κοινοβουλευτικής διάσκεψης.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Η Κίνα θα ενισχύσει τις προσπάθειες της για την υποστήριξη της ανάπτυξης της βιομηχανίας νέων ενεργειακών οχημάτων (NEV) που επλήγη από την πανδημία COVID-19, όπως δήλωσε ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής Μιάο Ουέι, στο περιθώριο της εθνικής κοινοβουλευτικής διάσκεψης.

Το Πεκίνο έχει αποφασίσει να παρατείνει τη χορήγηση επιχορηγήσεων, αλλά και φορολογικών απαλλαγών για την αγορά οχημάτων NEV για μία διετία, με στόχο την αποκατάσταση της παραγωγής και των πωλήσεων τους, σύμφωνα με τον ίδιο υπουργό.

Πληροφορίες από Xinhua μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πεκίνο, China

“Εισαγόμενα” κρούσματα στην Κίνα: 4.634 νεκροί επί συνόλου 82.992 κρουσμάτων μόλυνσης από τον ιό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: