Κοινή περιπολία Τουρκίας-Ρωσίας στην επαρχία al-Hasakah της Συρίας

Τακτική κοινή περιπολία στην επαρχία al-Hasakah της Συρίας, ανακοίνωσε το Ρωσικό Κέντρο για τη Συμφιλίωση των Αντιτιθέμενων Πλευρών στη Συρία. Photo via Twitter, @tcsavunma




Ρώσοι και Τούρκοι στρατιώτες διεξήγαγαν μια τακτική κοινή περιπολία στην επαρχία al-Hasakah της Συρίας, ανακοίνωσε το Ρωσικό Κέντρο για τη Συμφιλίωση των Αντιτιθέμενων Πλευρών στη Συρία.

Η αποστολή διεξήχθη σύμφωνα με το ρωσικό-τουρκικό μνημόνιο της 22 Οκτωβρίου 2019, προστίθεται.

«Μια τακτική κοινή ρωσο-τουρκική περιπολία διεξήχθη κατά μήκος της διαδρομής Delawi-Kara – Jilliqa – al-Firdaus – Akka – Shamsiyah – Akka – al-Firdaus – Jilliqa – Delawi-Kara στην επαρχία al-Hasakah» αναφέρεται.

Πέραν αυτού, η ρωσική στρατιωτική αστυνομία έκανε περιπολίες κατά μήκος τριών διαδρομών στην επαρχία του Χαλεπίου και σε μία διαδρομή στην επαρχία al-Hasakah. Η ρωσική αεροπορία διενήργησε εναέρια περιπολία από το αεροδρόμιο του Qamishli.

Σύμφωνα με το ρωσικό κέντρο συμφιλίωσης, δεν αναφέρθηκαν επιθέσεις από ένοπλες ομάδες που ελέγχονται από την Τουρκία στη περιοχή του Ιντλίμπ κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας. Η κατάπαυση πυρός τηρείται στο Ιντλίμπ βάσει των ρωσικών-τουρκικών συμφωνιών στις 6 Μαρτίου 2020.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Tass
Ρωσία/ΜΟΣΧΑ

Πάνω από 3,4 εκατ. κρούσματα και 243.000 θάνατοι σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το Reuters

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: