Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας πιστεύει ότι ο Κιμ Γιόνγκ Ουν δεν είναι σοβαρά άρρωστος: “Δεν είναι αλήθεια”, λέει

File Photo: Νοτιοκορεάτης παρακουλουθεί τις ειδήσεις από τη Βόρεια Κορέα στις 21/3 . EPA/KIM HEE-CHUL




Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un δεν είναι σοβαρά άρρωστος, ανέφεραν την Τρίτη δύο κυβερνητικές πηγές της Νότιας Κορέας, μετά από δημοσιογραφικές αναφορές από το CNN και νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης ότι είχε υποβληθεί σε καρδιαγγειακή διαδικασία και τώρα βρίσκεται σε «σοβαρό κίνδυνο».

Τα παραπάνω μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.

Ο Κιμ δεχόταν θεραπεία μετά από τη διαδικασία της επέμβασης, σύμφωνα με έκθεση των μέσων ενημέρωσης της Νότιας Κορέας αργά τη Δευτέρα, εν μέσω εικασιών για την υγεία του Κιμ μετά την απουσία του από ένα βασικό γεγονός επετείου αυτόν τον μήνα.

Οι αναφορές για την υγεία του Κιμ δεν είναι αληθείς, ανέφεραν δύο κυβερνητικές πηγές της Νότιας Κορέας. Το Προεδρικό Μέγαρο ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ασυνήθιστα σημάδια από τον Βορρά.

Η πληροφορία μεταδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από το καλωδιακό δίκτυο CNN.

Η Daily NK, ένας ιστότοπος με εξειδίκευση στα θέματα της Βορείου Κορέας, και εδρεύει στη Σεούλ, μετέδωσε από μη αναγνωρισμένες πηγές στο απομονωμένο κράτος, ότι ο Κιμ αναρρώνει σε μια βίλα στο θέρετρο Χουνγκσάν του Όρους Κουγκγκάνγκ στην ανατολική ακτή, αφού υποβλήθηκε σε καρδιαγγειακή επέμβαση σε νοσοκομείο στις 12 Απριλίου.

Πληροφορίες ότι ο Κιμ Γιόνγκ Ουν είναι σοβαρά άρρωστος: Μετά από ανεπιτυχή χειρουργική επέμβαση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: