Οι “Αγαμοι θύται” ξαναχτυπούν: Νέο βίντεο για τον κορωναϊό και τα… αυγά του Πάσχα [video]

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης και πάλι πόντια γιαγιά “φαν” του Τσιόδρα…photo via youtube




Με τον Ιεροκλή Μηχαηλίδη να υποδύεται τη γιαγιά που αρνείται… την εκκλησία και τα βάζει με τον επίμονο … ιερέα επανέρχονται στο Youtube οι περίφημοι “Αγαμοι θύται”.

Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που για πρώτη φορά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παρουσίασε  το σατυρικό μουσικοθεατρικό σχήμα «Άγαμοι θύται». Mας το υπενθυμίζει η έναρξη του νέου βίντεο: “τριάντα χρόνια μετά”… έτσι ξεκινά.

Είναι γνωστό πως τα σκετσάκια που παρουσιάζουν όλα αυτά τα χρόνια οι “Αγαμοι θύται” είναι βγαλμένα από τη ζωή, καυτηριάζοντας με χιούμορ τόσο τα πολιτικά και κοινωνικά τεκταινόμενα, όσο και τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας μας.

Αυτή τη φορά, οι «Άγαμοι θύται» επιδιώκουν με χιούμορ να ξορκίσουν τις δύσκολες μέρες της πανδημίας  που ζει η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης. Ειδικά, μάλιστα, ενόψει Πάσχα.

Έτσι, μέσω του Youtube δημοσίευσαν το πρώτο τους ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδύεται μια γιαγιά και περιγράφει πως περνάει τις μέρες της καραντίνας, ενώ παράλληλα δίνει οδηγίες στον Σπύρο Παπαδόπουλο να φτιάξει καινούργιο σποτ προφύλαξης από τον κορωναϊό, ειδικά για το Πάσχα .

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: