Φτάνουν απόψε στην Κύπρο άλλοι 107 Ελληνοκύπριοι από χώρες του εξωτερικού

File Photo: Ανακοίνωση από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών αναφέρει συγκεκριμένα ότι θα αφιχθούν σήμερα 107 επαναπατρισθέντες, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό με την πτήση της Cyprus Airways. ΚΥΠΕ
Φθάνουν το βράδυ στην Κύπρο 107 άτομα, Κύπριοι πολίτες και μόνιμα διαμένοντες στη Δημοκρατία, με πτήση της Cyprus Airways.

Ανακοίνωση από τα Υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών αναφέρει συγκεκριμένα ότι θα αφιχθούν σήμερα 107 επαναπατρισθέντες, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό με την πτήση της Cyprus Airways.

Το αεροσκάφος θα αναχωρήσει από το Αννόβερο και θα φθάσει μέσω Θεσσαλονίκης στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 18.40.

Κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών κατέστη δυνατό να συγκεντρωθούν στο Αννόβερο της Γερμανίας για να ταξιδέψουν προς την Θεσσαλονίκη 53 άτομα προερχόμενα από τις ακόλουθες χώρες: 36 από την Γερμανία, 7 από τη Σαουδική Αραβία, 3 από την Ελβετία, 2 από την Ολλανδία, 2 από την Δανία, 2 από την Πολωνία και 1 από τη Γαλλία.

Στην Θεσσαλονίκη θα επιβιβαστούν στο συγκεκριμένο αεροσκάφος 54 επαναπατρισθέντες από την Ελλάδα.

Η πτήση από το Αννόβερο προς την Λάρνακα είναι προσφορά της Τράπεζας Κύπρου και της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina που παραχώρησε τα καύσιμα για τη διενέργεια της εν λόγω πτήσης. Η Κυβέρνηση ευχαριστεί δημόσια τις εταιρείες για την ευγενή προσφορά τους.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών: Η πρακτική της Ελλάδας σε περίπτωση κρούσματος δεν συνάδει με τις συστάσεις του ΠΟΥ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal