Επιστρέφει τη Δευτέρα στα καθήκοντά του ο Μπόρις Τζόνσον: Τον άκουσα απίστευτα δυνατό, λέει ο Τραμπ

File Photo: Ο Μπόρις Τζόνσον. EPA, FACUNDO ARRIZABALAGA, POOL




Ο Μπόρις Τζόνσον λέγεται πως προγραμματίζει να επιστρέψει στα καθήκοντά του την Δευτέρα και να αναλάβει εκ νέου τον έλεγχο της μάχης κατά του κορωναϊού.

Χθες το βράδυ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε γνωστό ότι συνομίλησε με τον Τζονσον τηλεφωνικά και όπως είπε χαρακτηριστικά τον άκουσε “απίστευτα” καλά.

Πάντως προς το παρόν ο Βρετανός Πρωθυπουργός αναρρώνει στην εξοχική κατοικία του Τσέκερς, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο Μπόρις Τζόνσον – ο οποίος πέρασε τρεις μέρες στην εντατική και επτά στο νοσοκομείο – είπε στους βοηθούς του να κανονίσουν ραντεβού με τους υπουργούς την ερχόμενη εβδομάδα, έγραψε η εφημερίδα The Telegraph.

Πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: “Δεν είναι το άτομο που νοιώθει καλά όταν δεν κάνει τίποτα. Στην πραγματικότητα δούλευε σχεδόν κανονικά και την περασμένη εβδομάδα”.

“Το γεγονός ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Βασίλισσα την Τετάρτη το βράδυ δείχνει ότι θεωρεί πως είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα”, πρόσθεσε.

Την επικοινωνία με την Βασίλισσα επιβεβαίωσε και η Ντάουνινγκ Στριτ, ενώ χθες βράδυ ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε μέρος της τηλεφωνικής τους συνομιλίας. Είπε πως ακουγόταν “ενεργητικός και σε εγρήγορση. ”

“Μου τηλεφώνησε πριν μερικές μέρες. Θα σας πω ότι ακουγόταν απίστευτος. Ξαφνιάστηκα πραγματικά. Νόμιζα πως θα μου έλεγε “έι, Ντόναλντ , πώς είσαι;” Ομως, είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Είναι σαν τον παλιό Μπόρις, τρομερή ενέργεια, τρομερή ζωντάνια”.

Με πληροφορίες από The Telegraph, Daily Mail

Εξάψαλμος κατά Τραμπ από ειδικούς και γιατρούς: Γελοίες ιδέες, μην τον ακούτε και… μην πιείτε απολυμαντικά!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: