“Ταξική ανάλυση” Βαρεμένου: Τις βίλες τους στον Εβρο φυλάνε οι κάτοικοι με τις καραμπίνες [video]

File photo: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Τον κ. Γιώργο Βαρεμένο ή τον πείραξε η πολλή… ταξική ανάλυση ή στον ΣΥΡΙΖΑ πληθαίνουν τα περιστατικά περίεργων αντανακλαστικών που πυροδοτεί ο πλουτισμός ως πραγματικότητα ή ως ιδέα…

Μετά την “ταξική ταυτότητα” που απέδωσε ο ευρωβουλευτής κ. Δημήτρης Παπαδημούλης στα κρούσματα του κορωναϊού στην Ελλάδα, ο κ. Γιώργος Βαρεμένος προέβη σε “ταξική ανάλυση” για τους κατοίκους του Εβρου που συμμετέχουν στην επόπτευση των συνόρων απέναντι στην οργανωμένη εξώθηση μεταναστών από την Τουρκία.

Ο κ. Παπαδημούλης έριξε όλο το βάρος της ανάλυσής του τύπου  “φάτε – τους – πλούσιους”  για τον κορωναϊό, στο Κολέγιο Αθηνών ή τους “έχοντες” και ταξιδεύοντες στην Ιταλία….

Ο κ. Βαρεμένος έχει κι αποδείξεις, που ωστόσο, δεν αποκαλύπτει… Πρέπει να τις αποκαλύψει διότι πρόκειται για σοβαρά θέματα.

  • Μιλάει για επικίνδυνες καταστάσεις στον Έβρο και για κατοίκους που βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις βίλες που παράνομα έχουν φτιάξεις στην περιοχή.

Σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για «επικίνδυνο σόου» που εξελίσσεται στον Έβρο, επικαλούμενος αναφορές δημοσιογράφου, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, βάσει τον οποίων:

«οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν»…

Εάν συμβαίνει αυτό που καταγγέλλει ο κ. Βαρεμένος είναι απαράδεκτο και έντονα ενοχλητικό.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Προσοχή μεγάλη διότι η …αναβίωση του άρρωστου εθνικισμού μπορεί να είναι μπροστά μας…

 

Να ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του Ερντογάν (1.85) ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το… δώρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: