Κλείνει το εμπορικό κέντρο Golden Hall μετά από εντοπισμό κρούσματος κορωναϊού

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Golden Hall, κλείνει το εμπορικό κέντρο, για να εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας Photo via goldenhall.gr




Η απόφαση του Golden Hall να κλείσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα το εμπορικό κέντρο πάρθηκε μετά τον εντοπισμό κρούσματος κοροναϊού.

Πολίτες που βρίσκονταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο εμπορικό κέντρο άκουσε την ανακοίνωση πως το Golden Hall πως κλείνει για προληπτικούς λόγους.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το Golden Hall αποφάσισε να κλείσει το γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, προκειμένου να γίνουν όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο για τα μέτρα προστασίας.

Η ανακοίνωση:
«Με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με τον νέο κορωνοϊό (COVID-19), έχουμε προχωρήσει σε μέτρα προστασίας των επισκεπτών και των εργαζομένων σε όλα τα εμπορικά και ψυχαγωγικά μας κέντρα για λόγους πρόληψης. Ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ – πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), έχουμε προχωρήσει σε εντατικοποίηση του καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων, επιφανειών και αντικειμένων σε όλες τις εγκαταστάσεις μας. Ταυτόχρονα, έχουν τοποθετηθεί σε πολλαπλά σημεία μέσα στα εμπορικά κέντρα μας αντισηπτικά διαλύματα για την απολύμανση των χεριών.Για εμάς η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων στα εμπορικά και ψυχαγωγικά μας κέντρα είναι απόλυτη προτεραιότητα και όλες οι ενέργειες μας κινούνται προς αυτή τη κατεύθυνση.»

Με πληροφορίες από Έθνος

Όχι επισκέψεις σε νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρεία αν δεν υπάρχουν σοβαρά συμπτώματα, προτείνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: