Ο Ατρόμητος «έστειλε» τον Άρη στα Play Off με την νίκη επί της Ξάνθης με 1-0

File Photo: Από το παιχνίδι Λαμία – Άρης. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ




Με τον καλύτερο τρόπο συνδυάστηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Μίχαελ Ένινγκ.

Η οικογένεια του Άρη είδε την Ξάνθη να αποτυγχάνει να κερδίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο (1-0 για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη), με συνέπεια οι “κίτρινοι” να τερματίζουν και μαθηματικά στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στα παιχνίδια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Ωστόσο, ο Άρης – που βρίσκεται στους 34 βαθμούς μετά την ισοπαλία 2-2 στη Λαμία με την ομώνυμη ομάδα – θέλει αφενός να καταλάβει την πέμπτη θέση στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ώστε να διεκδικήσει στα Play Off ό,τι καλύτερο μπορεί, αφετέρου να προετοιμαστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ (Τετάρτη 4/3, 18:30 – ΟΑΚΑ).

Ο Ένινγκ, στο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία, είδε με ικανοποίηση τον Ιντέγε να βρίσκει δίχτυα και να βγάζει δίχως πρόβλημα την αναμέτρηση, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Κάτι που σημαίνει πως ο Γερμανός τεχνικός, όπως ο ίδιος προανήγγειλε, θα έχει δυνατότητα για αλλαγές στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο (Κυριακή 1/3, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»). Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

*** Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης θέλησε να ευχαριστήσει την αντίστοιχη της Λαμίας για τη φιλοξενία που παρείχε στο ματς του Σαββάτου.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί την ΠΑΕ Π.Α.Σ. Λαμία 1964 για τη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας και στους συνοδούς στο χθεσινό παιχνίδι».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Γκολ και νίκη ο Ατρόμητος με την Ξάνθη: Ο Ανδρούτσος «ξόρκισε» τις δύο «κατάρες» του Περιστερίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: