Ντελιβεράς μαχαίρωσε το πρώην αφεντικό του τέσσερις φορές στη Θεσσαλονίκη!

File Photo: H επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Photo via @amna_news (ΑΠΕ-ΜΠΕ)




Πανικός στην οδό Βασιλίσσης Όλγας στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr εργαζόμενος σε ντελίβερι εισέβαλε σε εστιατόριο όπου εργαζόταν και μαχαίρωσε στο στήθος τον πρώην εργοδότη του.

Το αιματηρό επεισόδιο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του thestival.gr έγινε νωρίτερα περίπου στις 7 το βράδυ μπροστά στα έντρομα μάτια ανύποπτων πελατών κι εργαζομένων στο εστιατόριο, στο ύψος της Μάρκου Μπότσαρη, απέναντι από το πρώην κτίριο του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ντελιβεράς εισέβαλε στο ταχυφαγείο μαζί με τέσσερις φίλους του και μαχαίρωσε το πρώην αφεντικό του στο στήθος.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα ο δράστης επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον αρχικά με μια καρέκλα ενώ στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί. Μαρτυρίες αυτοπτών αναφέρουν πως είδαν τον δράστη ηλικίας περίπου 30 ετών να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές. Στη συνέχεια, όπως ενημερώνει το thestival.gr, οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή.

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο από τους δράστες.

Με πληροφορίες από το thestival.gr

Τέσσερις συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια σε υπό κατάληψη κτίριο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: