Στην Αθήνα ο Χριστοδουλίδης την Δευτέρα: Συναντήσεις με Παυλόπουλο,Μητσοτάκη, Δένδια

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου (Α) Νίκος Χριστοδουλίδης και ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας. Πηγή φωτογραφίας: Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της οποίας θα υπογράψει Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία με τον ομόλογό του Νίκο Δένδια. Ο κ. Χριστοδουλίδης θα γίνει δεκτός σε χωριστές συναντήσεις από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, αναφέρεται, «θα έχει κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια, μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσουν διευρυμένες διαβουλεύσεις με συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών των Υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών».

Χριστοδουλίδης και Δένδιας θα υπογράψουν Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών Κύπρου και Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, προστίθεται, ο κ. Χριστοδουλίδης θα γίνει δεκτός σε χωριστές συναντήσεις από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τον Υπουργό Εξωτερικών θα συνοδεύουν κατά τις επαφές του ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Τάσος Τζιωνής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal