Νίκησε ο Τσιτσιπάς, έχασε ο Περβολαράκης: Ηττήθηκαν στο διπλό από τους Γερμανούς…

File Photo: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς. EPA,GEORGIOS KEFALAS




Στις αναμετρήσεις τους με τους Γερμανούς στο πλαίσιο του ATP Cup που διεξάγεται σε τρεις πόλεις στην Αυστραλία, οι Έλληνες αντισφαιριστές πέτυχαν 1 νίκη και 2 ήττες.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από με τον J. Struff με 2-0 (6-4, 6-1), αλλά ακολούθως ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη σε βάρος του A. Zverev 2-0 με (1-6, 4-6). Στο διπλό οι Έλληνες αντισφαιριστές έχασαν από τους Γερμανούς K. Krawietz και A. Mies. με 2-1 (3-6, 6-3 και 17-15).

Οι Έλληνες αντισφαιριστές αγωνίζονται στον 5ο όμιλο. Κατά την πρώτη ημέρα των αγώνων οι Περβολαράκης και Τσιτσιπάς ηττήθηκαν τόσο στους δύο μονούς αγώνες όσο και στον διπλό από τους Καναδούς αντιπάλους τους.

Η διοργάνωση διεξάγεται σε τρεις πόλεις, το Μπρίσμπειν, το Περθ και το Σίδνεϊ. Μετέχουν 24 χώρες που είναι χωρισμένες σε έξι ομίλους. Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και οι δύο καλύτεροι δεύτεροι από όλους τους ομίλους προκρίνονται στους προημιτελικούς, απ` όπου μετά τους «νοκ άουτ» αγώνες θα προκύψει η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Στις 7 Ιανουαρίου ο Περβολαράκης θα αναμετρηθεί με τον Αυστραλό N. Kyrgios και ο Τσιτσιπάς με τον A. de Minaur. Οι αντισφαιριστές του διπλού δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

Στον 5ο όμιλο της Ελλάδας αγωνίζονται οι αντισφαιριστές του Καναδά, της Αυστραλίας και της Γερμανίας.


Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: