“Με τις ευλογίες μου” λέει η βασίλισσα Ελισάβετ και στηρίζει την “ανεξαρτησία” του Χάρι & της Μέγκαν

File photo: Η βασίλισσα Ελισάβετ με τον αγαπημένο της εγγονό Χάρι στις ιπποδρομίες του Ασκοτ, πριν χρόνια, όταν όλα ήταν ακόμη ήρεμα…EPA/ANDY RAIN *** Local Caption *** 51425009
Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τις ευλογίες της στον εγγονό της πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν προκειμένου να ακολουθήσουν, όπως το επιθυμούν, το δικό τους, πιο ανεξάρτητο μέλλον, μετά το πέρας των συνομιλιών που διεξήχθησαν μεταξύ των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας.

«Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε πλήρως την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως οικογένεια» τονίζει η 93χρονη μονάρχης σε ανακοίνωση που εκδόθηκε.

«Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρους απασχόλησης Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια παραμένοντας αξιότιμο κομμάτι της οικογένειάς μου».

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισήμανε ότι θα υπάρξει μεταβατική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας το ζευγάρι θα περάσει χρόνο στη Βρετανία και τον Καναδά, προσθέτοντας ότι υπάρχει πολλή δουλειά για να γίνει σχετικά με την οριστικοποίηση των μελλοντικών ρυθμίσεων που θα αφορούν το ζευγάρι.

Με πληροφορίες από Reuters-AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Η Ελισάβετ ζήτησε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα για το Megxit

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal