Γρήγορη λύση θέλει για Χάρι-Μέγκαν το Παλάτι: Εντός των ημερών λήγουν οι συνομιλίες, λέει βασιλική πηγή

File Photo: Οι συνομιλίες για το μέλλον του Χάρι και της Μέγκαν βαίνουν καλώς, λέει βασιλική πηγή. EPA, NEIL HALL
Οι συζητήσεις σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Βρετανού πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν βαίνουν καλώς και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός ημερών και όχι εβδομάδων, δήλωσε σήμερα μια βασιλική πηγή.

Το ζευγάρι, που επισήμως έχει τον τίτλο δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, παρέκαμψε την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια την Τετάρτη και ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να περνά περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά.

Δεν συμβουλεύτηκανε την γιαγιά του Χάρι, την βασίλισσα Ελισάβετ, ή άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας προτού κάνει την αιφνιδιαστική ανακοίνωση σε μια νέα ιστοσελίδα, την sussexroyal.com.

Αξιωματούχοι πέρασαν όλη την χθεσινή ημέρα πραγματοποιώντας παρασκηνιακές συναντήσεις σχετικά με το νέο καθεστώς του ζευγαριού και τα πράγματα βαίνουν καλώς, σύμφωνα με την βασιλική πηγή που πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι να υπάρξει μια συμφωνία εντός ημερών.

Σύμφωνα με την πηγή, αξιωματούχοι συμβουλεύτηκαν την βρετανική και την καναδική κυβέρνηση για το ζήτημα του μέλλοντος του ζευγαριού. Η Μέγκαν βρίσκεται στον Καναδά με το αγοράκι του ζεύγους, τον κρτσι, και η οικογένεια λέγεται ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί εκεί.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – ΑΠΕ
Βρετανία/ΛΟΝΔΙΝΟ

Συμβόλαιο με την Disney υπέγραψε η Μέγκαν: Το μερίδιό της σε φιλοζωική ΜΚΟ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal