Mήνυμα της 19χρονης Βρετανίδας σε νέα κορίτσια: Μακριά από την Κύπρο, είναι κόλαση

File Photo: Τέσσερις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στη 19χρονη Βρετανίδα, η οποία καταδικάστηκε για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης. Η 19χρονη κατέθεσε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




«Μείνετε μακριά από την Κύπρο», προειδοποιεί νεαρά κορίτσια από την Βρετανία η 19χρονη που καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε τετράμηνη φυλάκιση με αναστολή για πρόκληση δημόσιας βλάβης μετά από ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό της το περασμένο καλοκαίρι στην Αγία Νάπα, γράφει ο Φιλελεύθερος.

Η 19χρονη Βρετανίδα μίλησε στην εφημερίδα «The Sun» για τη δοκιμασία που πέρασε στην Κύπρο, λέγοντας ότι «η Κύπρος ήταν αρχικά ένα νησί διακοπών, αλλά τώρα αντιπροσωπεύει μια κόλαση».

  • «Αν είστε περίπου στην ηλικία μου και σκέφτεστε να πάτε φέτος το καλοκαίρι διακοπές στην Κύπρο, θα ήθελα να σας πω μην πάτε, απλά επιλέξτε έναν άλλο προορισμό», ήταν το μήνυμα της 19χρονης μέσω της βρετανικής εφημερίδας.

Σε σχέση με τον ισχυρισμό της ότι έπεσε θύμα βιασμού η 19χρονη είπε ότι «οι βιαστές της ήταν σαν μια αγέλη λύκων». Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη κατέθεσε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης.

  • Αναφερόμενη στο τουριστικό κατάλυμα που διέμενε, η 19χρονη ανέφερε ότι το βρήκε μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο και ότι αυτό ήταν πανάκριβο και άθλιο. «Ήταν ένα υγρό υπόγειο δωμάτιο, το οποίο μοιραζόμουν με άλλους τρεις και μέσα σε λίγες ώρες όλοι άρχισαν να αρρωσταίνουν», δήλωσε στην εφημερίδα η 19χρονη.

«Το δωμάτιο ήταν χειρότερο και από το κελί της φυλακής που έμεινα αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή, λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής της χάθηκαν διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και κλάπηκε η πιστωτική της κάρτα.

Πηγή: philenews / The Sun

Τον αγώνα ενάντια στο καρκίνο συνεχίζει ο Χρυσόστομος: Στις ΗΠΑ για εξειδικευμένη θεραπεία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: