Τελευταίο αντίο στον Στέλιο Κρέουζο: Στη Λεμεσό το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε η κηδεία

Τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, η κηδεία του δημοσιογράφου Στέλιου Κρέουζου. ΚΥΠΕ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΙΩΤΗΣ
Ο δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρέτησε σήμερα τον αγαπητό συνάδελφο Στέλιο Κρέουζο, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 51 ετών, έχοντας υπηρετήσει τη δημοσιογραφία για 27 συναπτά έτη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Λεμεσό, στην παρουσία κρατικών, πολιτικών και πολιτειακών αξιωματούχων, συγγενών και φίλων του Στέλιου Κρέουζου.

Επικήδειο είπαν ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου, Μίλτος Μιλτιάδους, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Φράγκος και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ, Πανίκος Χατζηπαναγής, ενώ εκ μέρους της οικογένειας αποχαιρέτησαν τον Στέλιο, η Μαρίνα και ο Μανώλης Νεοφύτου.

Εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Εξωτερικών, στεφάνι κατέθεσε ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος και εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής Πάρης Ποταμίτης.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 

Το συλλυπητήριo μήνυμα του Προέδρου Αναστασιάδη για το θάνατο του Στέλιου Κρέουζου

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal