«Έκοψε» τον Ντόναλντ Τραμπ από το «Μόνος στο Σπίτι 2» η κρατική καναδική τηλεόραση [video]

File Photo: Στιγμιότυπο από την επίμαχη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ στη ταινία που αφαιρέθηκε από την καναδική τηλεόραση λόγω… διαφημίσεων. Via Photo YouTube




“Φούντωσε” η συζήτηση μετά την επιλογή των υπευθύνων της κρατικής καναδικής τηλεόρασης να «κόψει» τον Ντόναλντ Τραμπ από τη σκηνή στην οποία εμφανίζεται στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2», σύμφωνα με δημοσίευμα του sigmalive.com.

  • Δεν χωρούσε λόγω διαφημίσεων…

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, η επίσημη αιτιολογία της Canadian Broadcasting Company (CBC) ήταν ότι αφαίρεσε τη σύντομη παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ – και τότε επιχειρηματία – μαζί με συνολικά 8 λεπτά από το 2014 προκειμένου να κάνει χώρο για διαφημίσεις.

Στην ταινία του 1992 ο Τραμπ συναντά τον Μακόλεϊ Κάλκιν σε ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη και του δείχνει που βρίσκεται το λόμπι.

  • Απάντησε στο “ψαλίδισμα” ο Αμερικανός Πρόεδρος

Το «ψαλίδι» δεν παρέλειψε να σχολιάσει και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ. Χρησιμοποιώντας την αγαπημένη του μέθοδο των αναρτήσεων στο Twitter εμπλέκοντας ακόμα και τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, απάντησε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Αρχικά σχολίασε «μάλλον του Τζάστιν Τ. δεν του άρεσε ότι τον υποχρέωσα να πληρώσει στο ΝΑΤΟ ή με τη συμφωνία για το εμπόριο» ενώ στη συνέχεια επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έγραψε «η ταινία δεν θα είναι ποτέ η ίδια (αστειεύομαι)».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sigmalive.com

“Νιώθει τιμή” ο Ντόναλντ Τραμπ για τη συμμετοχή του στην ταινία “Μόνος στο Σπίτι 2”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: