Τσιτσιπάς εναντίον Φέντερερ στον ημιτελικό του ATP Finals: Καν’ το όπως στο Autsralian Open! [live]

Τσιτσιπάς εναντίον Φέντερερ στις 4 το μεσημέρι. Photo via Twitter, @atptour




Στις 16:00 διεξάγεται ο ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φέντερερ στο ATP Finals.(Cosmote Sport 6) Για τον Ελβετό θα είναι ο 16ος του στο τουρνουά και για τον Έλληνα ο πρώτος.


O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κερδίσει τον Φέντερερ τον Ιανουάριο στους “16” του Australian Open.

Ο Ναδάλ έφυγε…νικητής εξασφαλίζοντας το Νο1 για το 2019

Μπορεί η χθεσινή νίκη (2-1 σετ) επί του Στέφανου Τσιτσιπά, να μην έφτασε τελικά στον Ράφαελ Ναδάλ, για να βρεθεί στα ημιτελικά των Nitto ATP Finals του Λονδίνου, μιας αργότερα και ο Ζβέρεφ νίκησε (2-0) τον Μεντβέντεφ, όμως ο Ισπανός εξασφάλισε πως ολοκληρώνει τη χρονιά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, για πέμπτη φορά στην καριέρα του.

«Γνώριζα πως έφτασα εδώ. Ήξερα πως η προετοιμασία μου ήταν μικρή και όχι ιδανική, μετά τον τραυματισμό μου στο Παρίσι. Η πρεμιέρα στο τουρνουά, ήταν δύσκολη μέρα για μένα. Είναι το χειρότερο τουρνουά για να αγωνιστείς χωρίς καλή προετοιμασία., γιατί παίζεις κατευθείαν με κορυφαίο αντίπαλο σε μια δύσκολη επιφάνεια. Στη συνέχεια, όμως, νομίζω ότι βελτιώθηκα αρκετά» είπε ο Ναδάλ.

«Όμως είναι σημαντικό ότι φεύγω με το τρόπαιο του Νο1 για το 2019. Είναι ένα τρόπαιο αναφέρεται σε ολόκληρη τη χρονιά, μια σπουδαία χρονιά. Φυσικά η ομάδα και η οικογένειά μου, έπαιξαν και πάλι σημαντικό ρόλο σε αυτή τη χρονιά, ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, καθώς είχα κάποιες πολύ δύσκολες καταστάσεις στο ξεκίνημα λόγω τραυματισμού», πρόσθεσε ο 33χρονος Ισπανός που ισοφάρισε τα ρεκόρ των Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Κόνορς.

Δείτε ζωντανά:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Φέντερερ θα είναι ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό του ATP Finals το Σάββατο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: