Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ποτσετίνο στους παίκτες της Τότεναμ: Το αντίο των παικτών

Ο Αργεντινός τεχνικός, απομακρύνθηκε έξι μήνες μετά την συμμετοχή της Τότεναμ στον τελικό του Champions League και μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια παραμονής στον πάγκο της. Photo via Facebook, @MauricioPochettinoFanPage




Ο Mαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος απολύθηκε από την Τότεναμ νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ευχαρίστησε μέσω του βοηθού του, τους πρώην παίκτες του σε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα που συνόδευσε από φωτογραφίες στα social media.

Ο Αργεντινός τεχνικός, απομακρύνθηκε έξι μήνες μετά την συμμετοχή της Τότεναμ στον τελικό του Champions League και μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια παραμονής στον πάγκο της. Όπως είναι γνωστό, η Τότεναμ ανακοίνωσε την Τετάρτη νέο προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ποτσετίνο δεν έχει ακόμη κάνει δήλωση για την απομάκρυνσή του, αλλά ο βοηθός του, Ζέσους Πέρες, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο Twitter, δείχοντας τον Αργεντινό να γράφει σε ένα λευκό χαρτί:

«Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς. Δεν μπορούμε να πούμε αντίο… θα είστε πάντα στην καρδιά μας»…

Οι παίκτες της Τότεναμ, επίσης δημοσίευσαν μηνύματα στο Twitter, ευχαριστώντας τον Ποτσετίνο για τη διαμόρφωση της καριέρας τους:

«Θα σας ευχαριστώ πάντα που με βοηθήσετε να πετύχω τα όνειρά μου», έγραψε ο επιθετικός Χάρι Κέιν, ενώ ο Ντέλε Άλι σημείωσε: «Με έχει διδάξει τόσα πολλά και είμαι τόσο ευγνώμων για όλα όσα έπραξε για εμένα. Καλή τύχη και ελπίζω να σε δω πάλι φίλε μου».

Με πληροφορίες από Reuters via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη φυλακή ο Κόκε μετά τη σύλληψή του για συμμετοχή σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: