Τι είναι αυτό που ζούμε: Ο Τραμπ ανακοίνωσε την έλευση του ήρωα-σκύλου στο Όβαλ Όφις!

Ένας από τους σκύλους, ο Κάρο, που χρησιμοποιεί το Πεντάγωνο στις επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή. Photo By: Air Force Airman 1st Class Kristine Legate




Ο σκύλος που βοήθησε στην στρατιωτική επιχείρηση που οδήγησε στο θάνατο του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπου Μπακρ αλ-Μπαγκντάνι θα επισκεφθεί σύντομα τον Λευκό Οίκο, δήλωσε ο Πρόεδρος Τραμπ, χθες το βράδυ, γράφει η ιστοσελίδα The Hill.

“Έρχεται πολύ σύντομα στο Λευκό Οίκο”, δήλωσε ο Τράμπ σε μία προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Μονρόε της Λουϊζιάνας.

“Είπα,” να τον φέρουν τώρα”, και μου απάντησαν: ” Είναι σε μια αποστολή”. Είπα, «Πρέπει να κάνετε πλάκα. Ελάτε τώρα, δώστε του λίγες ημέρες ανάπαυσης, παρακαλώ», πρόσθεσε ο Τράμπ.

Ο σκύλος, Conan, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αμερικανικής στρατιωτικής επιχείρησης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ηγέτη του ISIS τον περασμένο μήνα.

“Ξέρετε ποιος είναι ο πραγματικός ήρωας, ξεχάστε τον Τραμπ. Ο σκύλος ήταν ο σπουδαίος ήρωας, ο Conan”, δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Ο Τραμπ είχε υπαινιχθεί ότι ο Conan θα επισκεπτόταν τον Λευκό Οίκο την περασμένη εβδομάδα όταν παρουσίασε στο Twitter μία παραποιημένη φωτογραφία να του δίνει το Μετάλλιο της Τιμής.

Χρησιμοποίησε επίσης το όνομα του σκύλου στο tweet αυτό. Το όνομα είχε ταξινομηθεί προηγουμένως ως απόρρητο.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη συνάντηση του με τον Ερντογάν: Στο Λευκό Οίκο στις 13 Νοεμβρίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: