Σκωπτικό σχόλιο Πέτσα για την “καταδίκη” του ΣΥΡΙΖΑ για Τσαβούσογλου: Απάντηση Χαρίτση

File Photo: Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλάει κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




«Ο ΣΥΡΙΖΑ «ξύπνησε» και μετά από 24 ώρες θυμήθηκε να «καταδικάσει» τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών… Αλλά με τα ερωτήματα του στην ουσία δικαιολογεί τις δηλώσεις του κ. Τσαβούσογλου που δήθεν «καταδικάζει»» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην τρικυμία του και συνεχίζουμε, με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο και το κοινοτικό κεκτημένο, να φυλάσσουμε τα σύνορά μας και να σώζουμε ζωές» προσθέτει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να απαντήσει γιατί τελικά περισσότερες περιπολίες οδηγούν σε περισσότερα “τραγικά συμβάντα” και όχι σε περισσότερες διασώσεις

«Κατά την πάγια τακτική της, η κυβέρνηση αποφεύγει να απαντήσει επί της ουσίας», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο κ. Χαρίτσης τονίζει πως «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οφείλει να εξηγήσει τις δηλώσεις του: γιατί τελικά περισσότερες περιπολίες οδηγούν σε περισσότερα “τραγικά συμβάντα” και όχι σε περισσότερες διασώσεις».

Με στοιχεία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έως την άνοιξη θα έχουν αποδώσει οι ενέργειες της Ν.Δ. στο μεταναστευτικό, δήλωσε ο Πέτσας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: