Οι ηγέτες των Δημοκρατικών “πλακώθηκαν” με τον Τραμπ και αποχώρησαν από Λευκό Οίκο

Οι ηγέτες των Δημοκρατικών κάνουν δηλώσεις μετά την αποχώρησή τους από το Όβαλ Όφις. Φωτογραφία via Twitter, @steveholland1




Η Πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Τράμπ είχε μία προβληματική συμπεριφορά κατά τη συνάντηση με τους Αμερικανούς νομοθέτες και η αντιπροσωπεία των Δημοκρατικών αποχώρησε.

Η κ. Πελόσι είπε επίσης:

“Είμαι βαθύτατα ανήσυχη για το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος ακύρωσε μια απόρρητη ενημέρωση όλων των μελών σχετικά με την επικίνδυνη κατάσταση που προκάλεσε ο Πρόεδρος στη Συρία, αρνούμενος στο Κογκρέσο το δικαίωμά του να ενημερώνεται καθώς λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την εθνική μας ασφάλεια”.

Ο κ. Πελόσι ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ “έτρεμε” κατά τη διάρκεια της συνάντησης από την ψηφοφορία της Βουλής που καταδικάζει τη στρατιωτική αποχώρησή του από τη Συρία – μια ψηφοφορία στην οποία περιλαμβάνονται περισσότεροι από 120 Ρεπουμπλικανοί που ψήφισαν υπέρ του νομοσχεδίου.

“Ήταν προσβλητικός, ιδιαίτερα στην Πρόεδρο”, δήλωσε ο γερουσιαστής Σούμερ μετά τη συνάντηση των ηγετών του Δημοκρατικού Κόμματος με τον πρόεδρο Τραμπ στο Λευκό Οίκο.

“Έχουμε προσβληθεί, βαθιά,” δήλωσε ο βουλευτής Στένι Χόβερ. “Ποτέ δεν έχω δει έναν πρόεδρο να μεταχειρίζεται τόσο αδιανόητα έναν συνεκτικό κλάδο της κυβέρνησης.”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: